top of page

Winner One Golf League event 01

Hoe goed kan een week beginnen?

Maandag 25 maart 2024 heb ik meegedaan aan een event van One Golf League in Engeland. Het concept is simpel. 1 dag 18 holes. Pro's kunnen deelnemen aan het event. Vol is vol. Het prijzengeld per event is in totaal 24.000 Britse pond waarvan 10.000 pond voor de winnaar. Ik mag mij de gelukkige winnaar noemen van het eerste event van One Golf League. Het event werd gehouden op Whittington Heath Golf Club. Met een score van -6 (65) heb ik het eendaags toernooi gewonnen en ontving ik de cheque van 10.000 pond. Iedereen bedankt voor de support en tot het volgende toernooi.

Final Score One Golf League event 011 Comment


Het betere werk Vince. Carry on!

Like
Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page