top of page

Wat een week in Metz

Na een weekje rust heb ik afgelopen week in Metz het 21e International de la Mirabelle D’or gespeeld. Een Alpstourgolf toernooi welke wordt gespeeld op Golfclub Grange Aux Ormes.


Op dit moment zit ik in een goede flow en is mijn golfspel goed. Goed genoeg om voor de winst te gaan want dat is natuurlijk wat ik wil. Mijn doelstelling is helder de uitvoering zal op de baan moeten plaatsvinden.


Afgelopen week ging ik in Frankrijk met een positief gevoel van start. En al gauw kwam dat tot uiting in ronde 1. Met een hole in 1 in de pocket en een score van -5 werd de toon gezet.


Het was in ronde 2 zaak om de score nog wat scherper te zetten. Het waren de weersomstandigheden die ervoor zorgde dat het lastig maakte om te scoren. Toch lukte het om de koppositie te pakken. Met -3 voor de dag en -8 voor het toernooi stond ik op plek 1.


De laatste ronde van het toernooi was spannend tot de laatste hole. Ik startte de ronde goed maar had ook wat tegenslag te verwerken. Herpakken en scoren werd prio. Hoewel ik uiteindelijk niet met de cup naar huis ging was ik toch tevreden met het uiteindelijke resultaat. Een rondje 69 min 1 maakte het dat ik eindigde op T3 met een overall score van -9.


We hebben gestreden en de punten gepakt en waren weer dicht bij de winst.


Ik wil iedereen bedanken voor alle support. En een speciale dank aan mijn familie die er live bijwaren op de laatste dag in Frankrijk.


Tot het volgende toernooi.Comments


Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page