top of page

T7 op Abruzzo Alps Open 2022

 

Een mooie week in Italië op de Abruzzo Alps Open en dicht bij een overwinning.

Blij met mijn prestatie een gedeeld 7e plek en een overall score van -9. Het was nog niet mijn week maar ik kom steeds een stukje dichterbij.


Na 2 dagen spelen stond ik met - 10 gedeeld aan de leiding en was de kans daar om voor het eerst een toernooi winst te pakken op de Alps Tour. Maar helaas rolde de golfbal op de laatste dag niet zoals ik wilde.

Mijn spel door de baan was constant en zeker goed. Alleen zoals mijn putter op dag 2 aan het vlammen was zo deed het helaas op de finale dag niet. Een goeie score mag ook niet worden weggeven dus ik heb er ook alles aan gedaan om het bij elkaar te houden.


Een ronde onder par op de finale dag zat er voor mij dan ook niet in. Toch kan ik tevreden terug kijken op een mooi toernooi. Overall score R1 -3(67), R2 -7(63), R3 +1(71).

Ik wil iedereen bedanken die mij volgt en support. Het doet mij goed om te zien dat veel fans met mij meeleven. Een speciale dank gaat uit naar mijn sponsors #Golflinkspro #SrixonEurope #Mailtopay.
Komentarze


Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page