top of page

T22 in Spanje, T18 in Frankrijk

Afgelopen 2 weken heb ik gespeeld in Spanje en Frankrijk.

Hoewel ik een kleine terugval had in mijn scores is het spel nog steeds goed.


In Spanje op Alps de Andalucia speelde ik een goed toernooi. T22 met een overall score van -6. Helaas lukt het mij niet om op de laatste dag een verschil te maken.


In Frankrijk op AA Saint Omer GC zag het in de eerste twee rondes goed uit. Het hele veld had moeite met de baan en omstandigheden en dan is het de kunst om zelf eruit te springen. Lukte het mij om in de eerste twee rondes onder par te blijven zo lukte het mij niet om dat vast te houden in de laatste ronde.

Met een overall score van totaal +4 eindigde ik in Frankrijk op T18.


Leuk was het om mijn familie in Frankrijk te kunnen zien die waren afgereisd om mij te supporten. Super dankbaar daarvoor. Aankomende twee weken speel ik weer in Spanje. Via mijn socials zal ik jullie uiteraard blijven informeren over mijn verrichtingen in Spanje.


Foto credits : Alps de Andalucia / #FedericoCapretti


Foto credits: AA Saint Omer GC / #FedericoCaprettiComentários


Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page