top of page

Promotie naar Challenge Tour

Het was afgelopen week voor mij een emotionele rollercoaster. En vrijdag 18 november kwam dan de definitieve bevestiging. Ik kan zeggen dat ik het volgend seizoen op de Challenge Tour speel.


Ontzettend blij met dit nieuws en dankzij #GaryHurley die een geweldige DP World tour Q school heeft gespeeld schuif ik een plaatsje op in de eind ranking van de #AlpsTourGolf.


Wat nu? Eerst het nieuws verder laten bezinken en vieren. Dan samen met mijn team een nieuwe planning maken voor het aankomende jaar. En dan zo ver als het kan voorbereiden op een nieuw seizoen en een ander toneel. Maar het spelletje blijft nog steeds hetzelfde ;)


Ik wil iedereen bedanken voor alle support die ik tot nu toe heb gekregen om mijn droom en goals waar te maken. En ik hoop dat dit ook in het volgend seizoen(en) mag blijven ontvangen. Want mede hierdoor ben ik weer een stapje dichterbij mijn goal om te spelen op het hoogste niveau.


Met Golf.NL heb ik een leuk en uitgebreid interview gehad. Het volledige interview is hier te lezen.

Bình luận


Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page