top of page

Alps Tour kaart 2021

Het was een korte golfseizoen 2020 maar voor mijn gevoel ook best wel lang.

Reden covid 19 waar ook de Alps Tour onder moest lijden. Net als zoveel andere pro golfers waren wij niet blij met deze situatie. Toernooien die werden gecancelled of verschoven en niet weten of je op een volgend toernooi kan verschijnen vanwege de covid richtlijnen.


Kort samengevat

Ik had een goede start begin van het jaar maar een slechte herstart na de lockdowns. Door het missen van de cuts op de gespeelde Alps Tour toernooien gezakt in de ranking waardoor ik automatisch ook geen kaart meer had voor 2021. Q-School herpakt en geëindigd op een 15e plaats. Daarmee mijn Alps Tour kaart voor seizoen 2021 bemachtigd.


Voor nu even de rust pakken en dan volop aan de bak richting seizoen 2021.

Want in 2021 moet het allemaal nog beter en daar gaan we voor.


Via deze weg wil ik iedereen bedanken die mij het afgelopen jaar hebben gesteund. Grote dank aan mijn sponsors Mail to Pay, Swishfund en New Wave Textiles.


Tot het volgende seizoen.

Comments


Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page