top of page

2e plaats op Castelconturbia Alps Open

Het was een mooie week in Italië. Op Castelconturbia ben ik met een overall score van -14 op een 2e plek gefinished.


Even leek het erop dat alle concurrenten in de laatste ronde het af lieten weten. De weersomstandigheden in de laatste ronde bracht wat roet in het spel van vele golfers. En zo kwam het dat ik met een bogey vrije ronde lang in spanning heb gezeten als leider in het clubhuis.

Alleen de engelsman #BenSchmidt wist met een goeie finish de winst met 1 slag verschil binnen te halen.


Met de uitslag ben ik zeer tevreden. Helemaal als ik terug kijk op de afgelopen week. Ik heb hard gewerkt aan het putten. En dat betaalde zich terug in mijn laatste ronde. Hier en daar wat kleine foutjes maar dat heb ik goed weten te herstellen zodat ik alsnog met een par er van af kwam.


Het is altijd lekker om met een bogey vrije ronde je toernooi af te sluiten. Met 7 birdies op je kaart geeft dat een boost voor je zelfvertrouwen en helemaal voor de week van de Grand Final.


Dat gezegd hebbende gaan we ons weer rustig voorbereiden op het laatste toernooi van de Alps Tour. Met de focus van dag tot dag bereid ik mijzelf voor op het laatste toernooi wat wordt gespeeld op Modena Golf & CC.


Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de support. Een speciale dank aan mijn sponsors en manager @SarahArora #Golflinkspro.


Resultaat 2e plaats: R1 -3(69), R2 -4(68), R3 -7(65)

Foto's: @FedericoCapretti #CaprettiGraficaComments


Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page