top of page

Dutch Futures wedstrijden

In aanloop naar de aangepaste tour agenda van de Alps Tour ben ik in de gelegenheid gesteld om deel te kunnen nemen aan een aantal wedstrijden op de Dutch.

De z.g.n Dutch Futures toernooien zijn een goede voorbereiding op mijn aangepaste tour schema vanwege covid19. Afgelopen mei en juni heb ik een aantal rondes mogen spelen. Het was in het begin wel weer even wennen, maar de gezonde wedstrijd spanning zat er al snel in.

Ik ben erg tevreden over mijn spel. Dat er hier en daar nog wat getweaked kan worden dat hoort er bij. In juli staan er nog wat rondes op de agenda op de Dutch. Hoe en wat zal worden gepubliceerd via mijn Facebook pagina of de social media kanalen van

Via deze weg wil ik mijn sponsor Mail to Pay speciaal bedanken voor de mogelijkheid die mij wordt geboden om deel te kunnen nemen aan de wedstrijden op The Dutch. Ook wil ik The Dutch en The Dutch Futures bedanken voor het faciliteren en organiseren van de wedstrijden.

Tot on the course ;-)

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page