top of page

Corona Virus

Inmiddels ben ik net zoals velen van jullie noodgedwongen thuis vanwege het Corona Virus. Niet alleen zijn wij thuis maar is het ook maar de vraag wanneer wij weer lekker mogen golfen. Alps Tour Golft heeft alle toernooien die ingepland waren tot Juni 2020 inmiddels van de kalender gehaald. Een enorme strop voor ons allemaal.

Hoe kom ik mijn dagen nu door? Uiteraard probeer ik net zoals vele pro golfers in training te blijven. Ik kan niet onder stoelen of banken schuiven dat ik het heel vervelend vind dat ik niet kan spelen. Uiteraard wil ik niet bij de pakken neerzitten en blijf ik positief. Ik zie deze tijd dan ook als een uitdaging om beter te kunnen worden zonder daarbij een golfbaan te gebruiken.

Natuurlijk hoop ik, net zoals elke golfliefhebber en niet golfliefhebber, dat dit allemaal snel voorbij is. Belangrijkste is blijf thuis, hou voldoende afstand , weeslief voor elkaar en blijf vooral gezond.

Nu de meeste mensen thuis zijn kan je over veel dingen nadenken. Mocht je iets willen vragen aan mij over een baan, clubs, ballen, de Alps Tour of wat advies willen ontvangen omtrent hoe te slaan, clubkeuze etc etc, stuur mij dan een berichtje.

Ik zal je dan persoonlijk een antwoord sturen.

Maar wellicht vind je het leuk om een vraag aan mij live te willen stellen. Dat kan binnenkort. Ik zal namelijk een live Q&A sessie gaan houden via mijn social media kanalen. Tijd en plaats zal zo spoedig mogelijk worden gecommuniceerd. Hou mijn website, Facebook en Instagram dan ook in de gaten. Of meld je aan via mijn nieuwsbrief.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page