top of page

Golf seizoen 2020 gestart op Portugal Pro Golf Tour

Mijn eerste toernooi van 2020 zit erop. Van 19 januari tot en met 20 januari heb ik gespeeld in Vilamoura. Het toernooi waaraan ik heb deelgenomen, Dom Pedro Victoria Classic II, is er één georganiseerd door Portugal Pro Golf Tour.

Het was hard werken in Portugal. Twee dagen met veel wind, heeft mij gedwongen om de techniek los te laten. Hierdoor was mijn spel nog niet scherp, vooral op de greens. De toernooien die ik hier speel in Portugal gebruik ik om mijzelf scherper te maken. Dit in aanloop naar mijn toernooien op de Alps Tour.

Mijn overall score op de Dom Pedro Victoria Classic over twee rondes +7. Goed voor een T24 positie in de eindklassering. R1, +4(76), R2 +3(75)

Aan het einde van deze week speel ik mijn tweede wedstrijd, en ik kijk ernaar uit om daar weer een stukje scherper te worden.

Meer informatie over de Portugal Pro Golf Tour klik hier >>Portugal Pro Golf Tour<<

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page