top of page

MC Abruzzo Open 2019

Van 17 - 19 april 2019 heb ik op Miglianico Golf & Country Club, Pescara, Italy het Abruzzo Open Dailies gespeeld.

Helaas was het een teleurstellende week. Zo overleefde ik ronde 1 en kwam ik met een score van -1 op T42. Ronde 2 moest ik agressiever gaan spelen omdat ik wist dat de cut op par of -1 zou gaan liggen. Het is mij uiteindelijk niet gelukt om de cut te halen. Twee dure dubbele bogeys op een par 5, Hole 4 en Hole 18, deed mij de das om.

Ik heb nu zes toernooien gespeeld op de Alps Tour waarvan 3 missed cuts. De focus is goed maar er moet zeker wat worden bijgeschaafd aan mijn spel. Hier ga ik zeker op trainen in aanloop naar het volgende toernooi.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page