top of page

Twee weken Egypte zit erop

De eerste twee toernooien op de Alps Tour Golf zitten erop. En zo ook mijn twee weken in Egypte waar ik de EIN BAY OPEN en de RED SEA LITTLE VENICE OPEN heb gespeeld.

Helaas heb ik niet geheel aan mijn doelstellingen kunnen voldoen. Zo heb ik de cut van de Ein Bay Open, mijn eerste toernooi, gemist. Ik was te gretig en in plaats van geduldig te blijven en wachten op mijn kansen bleef ik aanvallen. Dit resulteerde in een te hoge score in de eerste ronde en een moeilijke opgave om terug te komen in de tweede ronde van de Ein Bay Open. Met een score van +5 (77) en -1 (71) was mijn score te hoog om door te gaan.

Op het Red Sea Little Venice Open wist ik wat mij te doen stond. Maar ook in het tweede toernooi ging het niet helemaal vanzelf. Het is mij uiteindelijk wel gelukt om de cut te halen en met een totaal score van +3 eindigde ik het toernooi op T33.

Ik wil iedereen bedanken voor alle support. Ook mijn sponsors swishfund.nl en houseofnutrition.nl

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page