top of page

4e plaats Alps Tour Q School

Een mooie afsluiting van het seizoen 2018 en een geweldige beloning voor het seizoen 2019. Op La Cala Resort in Spanje heb ik de Alps Tour Golf Qualifiying School gespeeld en een volledige speelkaart weten te bemachtigen voor het seizoen 2019.

Via de Alps Tour hoop ik binnen twee jaar door te kunnen stromen naar de Challenge Tour. De Alps Tour Golf is een Satellite tour welke playing pro's de kans geeft om door te kunnen stromen naar het hoogste niveau in Europa. Uiteraard zal je er alles aan moeten doen om hoog in de money ranking te eindigen, wil je een kans maken naar de top.

Het was een mooie maar ook zware week in Spanje. Met een score van R1(71), R2(71), R3(66) totaal -7 voor het toernooi, eindigde ik op een 4e plaats. Mijn spel was goed. En in de laatste ronde viel alles op zijn plek. Ik ben blij met het resultaat en blij dat ik volgend jaar mag meedoen op de Alps Tour.

Ik wil iedereen bedanken voor de support en de berichtjes die ik heb mogen ontvangen. Daarnaast wil ik speciaal mijn caddie Robbie Chisnall bedanken voor de afgelopen week. Ik hoop u allemaal weer te mogen begroeten in het nieuwe seizoen op of naast de golfbaan.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page