top of page

Q-School Alps Tour Golf

Van 13 tot en met 15 december zal ik deelnemen aan de Final Stage van de Qualifying School van de Alps Tour Golf. De Alps Tour Qualifying School wordt gespeeld op La Cala Resort in Spanje.

Door deel te nemen aan de Qualifying School hoop ik een speelkaart te kunnen bemachtigen voor de Alps Tour in 2019. Mijn uiteindelijke doel is om zo hoog mogelijk te eindigen in de Alps Tour om zo vervolgens te kunnen doorstromen naar de Challenge Tour.

Ik heb er ontzettend veel zin in en ik zal er dan ook alles aan doen om een speelkaart voor de Alps Tour te bemachtigen.

Via de website van de Alps Tour Golf kunt alle informatie vinden en zullen de scores van de Qualifying School worden gepubliceerd. Uiteraard zal ik u ook zoveel mogelijk proberen te informeren via mijn Facebook pagina.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page