top of page

Hier stopt ETQ School 2018

Het was een zware week in Spanje op Las Colinas Golf & Countryclub.

Maar helaas stopt mijn European Tour Q School avontuur bij stage 2. Geen plek in de finale ronde voor mij.

Uiteraard ben ik zeer teleurgesteld over hoe het de afgelopen week is verlopen.

Maar omdat alles nog zo vers is moet ik ook dit weer een plekje geven. De weg naar

het Golf Prof circuit gaat niet over rozen. Het is uiteindelijk ook weer een goede leerschool en de ervaring die ik in de Qualifying School heb opgedaan neem ik natuurlijk weer mee.

Waar het nu fout ging? Wist ik het maar. Ik had een goede eerste ronde. Een score onder par is altijd een mooie uitgangspositie. Het vasthouden en door kunnen pakken in de volgende rondes is een tweede. Maar de score kwam er niet uit.

In ronde 2 was er nog steeds geen man overboord want uiteindelijk bleef ik met een score van level par op -3 staan na twee rondes. Maar helaas heb ik het niet kunnen waarmaken in ronde 3. En juist in de derde ronde had ik mijn score tot onder par moeten brengen. Maar helaas dit is mij niet gelukt.

Ik mocht dan nog wel ronde vier spelen maar wist dat er een wonder moest gebeuren wilde ik nog in de top 20 eindigen. Want alleen de top 20 gaat door naar de final stage.

Aankomende week zal ik niet stil blijven zitten. Ik zal blijven trainen voor mijn volgend doel en zal met mijn coach de afgelopen week evalueren.

Voor nu wil ik wederom iedereen bedanken voor alle support en berichtjes welke ik afgelopen week heb mogen ontvangen. Ik hoop dan ook iedereen weer mogen te verwelkomen bij mijn volgend toernooi.

(foto gemaakt door Golfsupport.nl)

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page