top of page

Top 10 notering Brabants Open 2018

Van 10 tot 12 augustus 2018 heb ik meegedaan aan het Dutch Amateur Championship, voorheen Brabants Open, op de Eindhovensche Golf Club.

Het was een goed toernooi maar het kon zeker beter. Althans, de score kon veel beter. Zo heb ik in ronde 2 en 3 zeker punten laten liggen of de scores niet weten vast te houden. Ik had zomaar na 4 rondes op -7 kunnen eindigen.

Helaas blijft golf een mentaal spelletje en heb ik uiteindelijk genoegen moeten nemen met een 9e plaats na 4 rondes. Ik baal er zelf ontzettend van maar na alles op een rijtje te hebben gezet kan ik toch tevreden zijn op het eind resultaat en hoe ik heb gespeeld.

In ieder geval kunnen we niet bij de pakken neerzitten maar gooien we de schouders er weer helemaal onder om ons voor te bereiden op het volgend toernooi. Ik hoop jullie dan allemaal te mogen verwelkomen op het Nationaal Open op de Hoge Kleij in Amersfoort.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page