top of page

Teleurstellend op Chantilly

Het Frans Amateur Open op Chantilly had ik mij heel anders voorgesteld. Wat een week van vier dagen golfen moest worden werd na de eerste ronde al goed de kop ingedrukt.

Ik had een stroeve start in de eerste ronde, je eerste hole starten met een dubbel bogey is niet waar je voor komt. Maar mijn spel was goed en ik ging vol goede moed door de eerste 9. Ik wist zelfs een Eagle te maken op hole 9 waardoor ik het positief in zag om een goede score neer te zetten.

Maar helaas vielen de puts niet en had ik te veel bogeys. Tot overmaat van ramp raak ik op hole 14 par 3 twee ballen kwijt, resultaat een 8 op mijn kaart. Hierdoor waren mijn kansen in het toernooi verkeken.

Ronde 2 had ik niets te verliezen. En moest ik gewoon proberen te scoren. voor de

gelegenheid had ik een jonge jongen van Golf de Chantilly die mij graag wilde caddiën.

Helaas was mijn spel in ronde twee niet constant en maakte ik toch te veel foutjes. Het scoren bleef hierdoor achter en wist ik dat ik de cut niet zou gaan halen.

Conclusie is dat ik ondanks het missen van de cut toch weer heb geleerd. Hoe teleurstellend het ook is, ik moet vooruit blijven kijken en mij weer volledig focussen op het volgend toernooi. Uiteraard zal ik met mijn coach Niels het toernooi gaan evalueren.

Ik wil iedereen bedanken voor de support en ik zie jullie graag weer terug op het volgend toernooi.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page