top of page

NGF Hoofdklasse Competitie

Op zaterdag 7 april 2018 mocht ik met het herenteam van de Goyer voor de 3e wedstrijd aantreden op de Eindhovensche GC waar werd gespeeld tegen Prise d'Eau. Op overtuigende wijze wisten wij van Prise d’Eau met 16-2 te winnen.

De winst was nodig omdat wij op de eerste wedstrijd tegen de Noord Nederlandse, tegen de verhouding in, onderuit waren gegaan. In de tweede wedstrijd tegen de Eindhovensche GC hebben wij laten zien wat we kunnen. Het was voldoende om de eerste winst partij binnen te halen.

Na zaterdag tegen Prise d'Eau staan wij gedeeld 2e op de ranglijst samen met De Noord Nederlandse. De Hoge Kleij staat met 3 overwinningen op de 1e plaats. Zaterdag spelen wij op De Hoge Kleij tegen Broekpolder. De opdracht is duidelijk, er moet gewonnen worden om de kruisfinales te kunnen halen.Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page