top of page

Promotie naar 1ste divisie

Het was een zware week in Hongarije op Zala Springs Golf resort. Samen met het Nederlands Team was onze opdracht helder, terugkeren naar de hoogste divisie.

Eerst moesten er twee strokeplay rondes worden gespeeld. De 5 beste scores gaan als team scores mee en bepalen in welke flight je speelt in de matchplay rondes. Team NL lukte het om bij de beste 4 te eindigen met een totaal van +27. Nu moesten wij in Flight A samen met Portugal, Finland en Servië uitmaken wie het beste was.

De eerstes matchplay ronde speelden wij tegen Portugal. Portugal is goed en een taaie ploeg. Het werd ook een zware klus voor ons. Zelf heb ik vanwege klachten met mijn rug niet gespeeld tegen Portugal. Maar mijn teamgenoten hebben er alles aan gedaan om te winnen. Helaas was Portugal net iets beter en verloren wij de wedstrijd met 4-3.

Onze tweede matchplay wedstrijd was tegen Servië. En de opdracht was duidelijk, winnen want dan was promotie in de pocket. Wij hebben alles gegeven en overtuigend gewonnen van Servië. Met 5-2 waren wij de betere en hadden wij de 3e plek veilig gesteld.

Promotie naar de 1ste divisie is een feit. In 2018 zal Team NL weer golfen met de beste van Europa in de league waar wij thuis horen.

Namens het team wil ik iedereen bedanken voor alle support. Ook onze coach van afgelopen week Phil Allen wil ik bedanken voor de begeleiding van het team. Tevens wil ik de NGF bedanken en alle coaches.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page