top of page

European Amateur Championship 2017

Helaas heb ik in Engeland de cut niet gehaald op het European Amateur Championship.

De scores waren bijzonder goed en de cut na 3 rondes lag op -2.

Ondanks dat mijn putter niet wilde meewerken had ik na 2 rondes nog zeker een kans om de cut te halen. Met mijn score van -1 voor het toernooi zat ik nog zeker in de race.

Maar helaas ging mijn 3e ronde niet zoals ik had verwacht en door wat foutjes liep ik achter de feiten aan. Ondanks dat ik dit jaar de cut niet heb mogen halen op het European Amateur Championship heb ik wel een goed gevoel overgehouden aan het toernooi. En wederom zaten er weer goede leer momenten bij.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page