top of page

MC @ British Amateur Championship

Helaas is het mij niet gelukt om op het Brits Amateur door te dringen tot de matchplay rondes. Het Brits Amateur staat bekend om de twee strokeplay rondes gevolgd door matchplay.

Het is een groot en sterk bezet toernooi met een totaal aantal deelnemers van 288. De beste 64 lage scores plus ties gaan door naar de matchplay rondes. Mijn avontuur eindigde in de strokeplay ronde. Met een overall score van +2 lag ik buiten de boot.

Mijn spel was goed en ik ben tevreden met hoe ik heb gespeeld. Helaas liet de score mij in de steek want ik moest echt laag gaan om de cut te halen. Dit is helaas niet gelukt. Voor nu even een paar dagen thuis om vervolgens eind van de week weer af te reizen naar Engeland voor het European Amateur Championship.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page