top of page

Geen goeie generale

Afgelopen pinksterweekend heb ik meegedaan aan het NK Strokeplay t/m 21 jr. ook wel de Trompbeker. Het toernooi werd gespeeld op de Noord Nederlandse Golf & Country Club in Glimmen.

Het toernooi liep voor mij teleurstellend. Ik kwam gedurende het hele toernooi niet in mijn spel. Het leek ook of ik helemaal blokkeerde vanaf het moment dat ik de Tee Box op liep. Ik vond het ook heel jammer dat ik niet heb kunnen laten zien waartoe ik in staat ben.

Op de Trompbeker had ik gehoopt een goeie score neer te zetten en met de titel ervandoor te gaan. Helaas liep dit allemaal anders en heb ik genoegen moeten nemen met een T17 notering na 4 rondes. R1 +4(76), R2 +2(74), R3 +6(78), R4 +3(75).

Felicitaties en diep respect gaan uit naar Jerry Ji, die een waanzinnige 4e ronde heeft neergezet en er wederom met de titel ervandoor ging.

Het NK Strokeplay t/m 21 zal ik weer snel achter mij moeten laten want het NK Strokeplay Amateurs op GC de PAN staat voor de deur. Wederom wil ik iedereen weer bedanken voor alle support. En een speciale knuffel gaat uit naar mijn moeder.

Ik hoop iedereen weer te mogen begroeten op het volgende toernooi.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page