top of page

3e plaats op NGF Voorjaarswedstrijd

Op 26 april 2017 werd op de Noordwijkse Golfclub de eerste grote NGF Amateurwedstrijd gespeeld.

Veel jonge top amateurs waren van de partij. De baan op de Noordwijkse Golfclub lag er goed bij. De greens waren snel en er stond veel wind. Alle ingrediënten die nodig zijn op een links golf course.

Ik heb goed staan spelen. Toch had er meer ingezeten. In de eerste ronde werkte mijn putter ook niet echt mee en maakte ik onnodige bogeys op twee par 5 holes. Ondanks dat ik na mijn eerste ronde +2 noteerde wist ik dat ik nog in de race was.

In de tweede ronde ging het putten beter, maar gooide mijn hole 11 roet in het eten. Een dubbel bogey op deze hole was mijn enige smet op mijn score kaart voor ronde twee. Maar ook dat is golf. Eind resultaat: Ronde 1, +2 (74), Ronde 2, -1(71).

Iedereen weer bedankt voor de support en tot het volgende toernooi.

Eind scores : http://www.golfbox.dk/app_livescoring/tour/?language=2057#/competition/979900/results/1074218

Tags:

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page