top of page

Wat een week in Denemarken

Van 11 tm 14 augustus was Frederikshavn Golfklub in Denemarken het toneel voor de Challenge Tour caravan. Via een invite heb ik mee mogen doen aan het toernooi in Denemarken. Mijn eerste event als professional op de Challenge Tour is een feit.


Doel was top 10 en lekker golfen. Tuurlijk het toernooi is groter van opzet en wat beter georganiseerd maar het blijft golfen. Zolang ik aan mijn gameplan hou dan kon het zomaar lukken.


Helaas liep de week niet geheel volgens plan. Toch kan ik zeggen dat de week deels was geslaagd. Op mijn eerste Challenge Tour toernooi de cut weten te halen met een totaal score van -4 was een mooie visite kaartje. Het tweede deel van het toernooi daar heb ik mijn lering uit getrokken.

Eind resultaat T56 met een totaal score van level par.


Ik wil iedereen bedanken voor de support en alle berichten die ik heb mogen ontvangen. Een speciale dank aan mijn sponsors. Mede dank zij mijn sponsors kan ik mijn droom blijven volgen.Photo Credit : Getty Images/#OctavioPassos
Comments


Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page