top of page

Toro Tour 2022

In voorbereiding op de Alps Tour heb ik in Spanje deelgenomen aan drie toernooien op de Toro Tour.

Door mee te spelen op de Toro Tour kan ik zien hoe ik ervoor sta en of mijn winter training vruchten heeft afgeworpen. Maar bovenal is Spanje een mooie omgeving om je goed te kunnen voorbereiden op het aankomende seizoen.


Het eerste toernooi op de Toro Tour was van 12 tot en met 14 januari op Valle Romano Golf & Resort in Estepona, Málaga, Spanje. Helaas moest ik aan het toernooi beginnen met een leen set omdat mijn golftas nog ergens in Parijs was achtergebleven op de band. Na toch een verrassende 1e ronde kon ik ronde 2 met mijn eigen clubs spelen. Helaas hadden we toen te maken met moeder natuur. Slechte weersomstandigheden maakte het dat er hard moest worden gewerkt om de score bij elkaar te houden. In ronde 3 was het weer iets beter en dat was ook weer te merken in de totaal score. (4e plaats totaal score +10, R1 71, R2 79, R3 73)

Van 17 tot en met 19 januari heb ik mijn 2e toernooi gespeeld op de Toro Tour. Wederom op op Valle Romano Golf & Resort. En hier heb ik goed kunnen scoren met als resultaat een podium plaats. Rondjes onder par maken het verschil.

De ambiance was goed, het weer was goed mijn spel was goed en ik heb ervan genoten.Mijn laatste toernooi op de Toro Tour heb ik gespeeld van 24 t/m 26 Januari. Dit maal was Atalaya Golf & Country Club het toneel.


In het laatste toernooi heb ik lage scores kunnen neerzetten maar moet ik ook kritisch blijven en is er nog steeds ruimte voor verbetering. Daarnaast waren de scores over het algemeen vrij laag dus om in de top te eindigen moest er hard gewerkt worden.


Uiteindelijk heb ik met een T4 notering en een overall score van -8 een mooi resultaat kunnen neerzetten. Tevens heb ik hiermee mijn voorbereidingen in aanloop naar de Alps Tour mooi kunnen afsluiten.


Vanaf hier wil ik iedereen bedanken voor alle support en een speciale dank gaat uit naar de organisatie van de Toro Tour.Comentários


Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page