top of page

Stijgende lijn in Frankrijk

Van 11 tot en met 13 juni 2021 werd op de Alps Tour het Open International de la Mirabelle d'Or gespeeld. Host van dit evenement was Golf de La Grange aux Ormes in Metz.


Na een stroeve eerste ronde heb ik mij via een betere tweede ronde de cut weten te behalen. In de derde en laatste ronde heb ik enorm goed gespeeld. Hier en daar wat kleine foutjes maar de stijgende lijn is weer aanwezig. Met het eindresultaat was ik erg blij. Na drie rondes een totaal score van -5.


Resultaat T16. R 1 +1(71), R2 -2 (68), R3 -4 (66).

Meer scores te zien op de website van de Alps Tour. https://alpstourgolf.com/


Σχόλια


Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page