top of page

Een Win komt steeds dichter bij

Een hele mooie week in Frankrijk op de Open de la Mirabelle d'Or 2022.

T7 met een totaal score van -11. Zeer tevreden met mijn spel van afgelopen week. En het was so close in de top. Elk toernooi komen we steeds een stukje dichterbij de nummer 1 positie en ik zal blijven pushen want het zit er zeker in.


Aankomende periode staat de agenda vol met toernooien op de Alps Tour dus voorlopig even een tijdje van huis. Ontzettend blij met de support van iedereen maar vooral van mijn sponsors die in mij blijven geloven. Ik ben er weer klaar voor voor het volgende toernooi in Andorra.


Photo Credits: Federico CaprettiComments


Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page