top of page

Een mooie Vince van Veen Golfdag op Almeerderhout

Mijn jaarlijkse golfdag werd afgelopen 5 september gehouden op Golfclub Almeerderhout.

Wat heb ik genoten en hebben wij het getroffen met het mooie weer.


In totaal heb ik 36 deelnemers mogen verwelkomen voor een rondje 18 holes. Spelvorm Texas Scramble, en met het warme weer was het dan ook goed te doen. Gezelligheid en fanatisme een mooie combinatie. En al helemaal als ik twee holes meeliep met iedere flight.


Ik ben ontzettend blij dat het een geslaagde dag is geweest en blij dat Golfclub Almeerderhout mij en al mijn gasten heeft willen ontvangen. Ik wil via deze weg iedereen bedanken die deze jaarlijkse Vince van Veen Golfdag tot een succes hebben gemaakt en hoop jullie in 2023 allemaal weer te mogen ontvangen.


Dankjewel,

Vriendelijke golfgroeten Vince.

Comments


Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page