top of page

De cut gehaald op Gösser Open 2022

Na drie keer eerder de Gösser Open te hebben gespeeld was de cut halen afgelopen week een klein succesje. Met een overall score van -5 voor het toernooi is daar verder ook alles mee gezegd.

Misschien waren het de naweeën van het vorige toernooi maar het zat er in Oostenrijk niet in.


Niet meer terug kijken en snel door want mijn volgende toernooi wacht in Italië. Thuis voorbereiden op wat komen gaat en er weer staan voor een zo goed mogelijk resultaat. En heel misschien belt toernooidirecteur @DaanSlooter nog wel dat ik mee mag doen op de #DutchOpen2022 maar die verwachting heb ik verder niet.


Ik wil via deze weg iedereen bedanken voor de support en vooral mijn sponsors.

Tot ziens bij het volgend toernooi.


Foto's: Federico Capretti

Comentarios


Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page