top of page

Cut gehaald op de German Challenge, vraag alleen niet hoe!

Van 20 tot en met 23 juli heb ik gespeeld in Duitsland op de Big Green Egg German Challenge. Het event werd georganiseerd op de Wittelsbacher Golfclub in Neuburg an der Donau. Een mooie korte baan en genoeg kansen om te scoren, zou je zeggen.


Kijkend naar mijn score card ziet het zwart voor de ogen. In één woord, de puntjes vallen nog niet op de i. En geluk moet je afdwingen en dat gebeurde dit keer in Duitsland met het behalen van de cut. Nu de rest nog.

In ieder geval ben ik blij met alle support zowel op de baan als daar buiten. Helemaal leuk als je fans zijn afgereisd om je in het buitenland te zien spelen. Next op de agenda is de Irish Challenge. Volg mij op de bekende socials of hou mijn website in de gaten voor updates.
Tee Off Hole 1, front, German Challenge 2023
Tee off Hole 1, front, Day 2

Tee Off Hole 1, back, German Challenge 2023
Tee Off Hole 1, back, Day 2Comments


Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page