top of page

Alps Tour Seizoen 2019 ten einde

Mijn eerste jaar als pro op de Alps Tour zit erop. Afgelopen oktober heb ik de Grand Final mogen spelen in Italië. Omdat ik in de order of merit in de top 50 ben geëindigd mag ik ook volgend jaar weer aantreden op de Alps Tour.

Ik kan terug kijken op een goed seizoen. Ik heb in mijn eerste jaar als pro veel geleerd. Mede dankzij mijn sponsors van het afgelopen seizoen heb ik alle toernooien in de Alps Tour kunnen spelen. Ik ga dan ook met volle vertrouwen het nieuwe seizoen in op de Alps Tour.

Iedereen bedankt voor de support en tot in het nieuwe seizoen. ;-)

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page