top of page

Q School European Tour ten einde

Van 1 tot 4 oktober 2019 werd op Bogogno Golf Resort in Italië de First Stage Q School European Tour gespeeld.

Net zoals vorig jaar deed ik mee in Bogogno. De keuze om weer de 1st stage te spelen op Bogogno is omdat de baan er zich ervoor leent om goed te scoren. Helaas voor mij was Bogogno dit jaar ook gelijk het eindstation. Het zat er dit keer niet in.

De eerste ronde kwam ik er nog redelijk vanaf. Na 18 holes met level par op mijn score kaart was op zich geen verkeerde uitgangspositie. De tweede ronde ging ik dan ook vol goede moed de baan in. Ik maakte genoeg birdies, 6 om precies te zijn, maar daar tegenover stonden er te veel bogeys. Dit maakte dat ik met +1 het clubhuis in kwam.

In ronde 3 moest dan ook een wonder gebeuren om mij te kunnen qualificeren voor stage 2. Helaas mocht het niet baten en eindigde mijn European Q school 2019 avontuur na 3 rondes te hebben gespeeld in Bogogno.

Het is nu de 2e keer dat ik mee heb gedaan aan de European Q School. En het blijft hard werken en knokken voor een plek bij de beste van de Tour. Volgend jaar zal ik er weer voor gaan. Maar voor nu moet ik accepteren dat het er niet in zat en moet ik mijn plan de campagne voor het nieuwe seizoen weer klaar maken.

Ik wil iedereen bedanken voor alle support dit jaar. Een speciale dank aan mijn sponsors van dit jaar House of Nutrition, Swishfund Nederland, Nike Golf, Srixon.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page