top of page

Goed gespeeld op het Nazionale Open

Afgelopen week heb ik in Rome op het Nazionale Open 2019 een goed toernooi gespeeld.

Het was het laatste toernooi op de Alps Tour

Golf voor de zomerstop. Belangrijk voor mij was om de cut te halen en weer mee te mogen doen in de top. Mijn spel was goed en constant. Ik was dan ook blij dat ik na twee rondes in de top 30 eindigde. De cut was gehaald en voor mij zaak om in de 3e ronde een zo hoog mogelijke eind score neer te zetten.

Alles verliep op rolletjes in de 3e ronde. Na 13 holes stond ik op -2 voor de ronde en op -1 voor het toernooi. Helaas maak ik op hole 14,15 en 17 wat foutjes waardoor ik onnodig bogeys maak. De ronde eindig ik op hole 18 met een birdie waarmee ik de schade uiteindelijk beperk door level par te noteren voor de ronde en een overall score van +1 voor het toernooi. Ik eindig in Rome op een T21 positie.

Ik ben erg tevreden met het resultaat en het spel van de afgelopen week. Heb weer enorm veel geleerd en neem ook nu weer alle positieve dingen mee naar mijn volgende toernooi. Voor nu even genieten van een welverdiende vakantie.

Iedereen bedankt voor alle support en ik hoop jullie na de vakantie weer te mogen begroeten op één van de toernooien waar ik zal aantreden.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page