top of page

Goeie maand op de Alps Tour


In de maand juni heb ik drie toernooien gespeeld op de Alps Tour. Ik kan zeggen dat ik goed heb gespeeld. Elke keer zit er weer progressie in mijn spel. En de puts vallen nu ook steeds meer. Dit laatste mag, kan maar moet zeker nog beter. Maar zolang we geduldig blijven zullen mijn scores uiteindelijk onder par komen.

Van 6 tot en met 8 juni heb ik op het mooie eiland Guadeloupe het Open St Francois Guadeloupe 2019 gespeeld. Het was een behoorlijk verre reis om daar te komen. Tropische temperaturen dus een erg zwaar toernooi als je de hitte niet gewend bent.

Ik heb de cut weten te halen in Guadeloupe. Helaas bleef de score achter. Mijn uiteindelijke score was +7 voor het toernooi goed voor plek T43.

Van 13 tot en met 15 juni heb ik het

Acaya Open 2019 gespeeld in Lecce Italië.

Het was een zwaar bevochten toernooi. En ik haalde dan ook maar net aan de cut. De cut lag op +4 na 2 rondes.

Natuurlijk was ik blij dat ik de finale mocht spelen en heb dan ook weer zeker laten zien dat mijn spel constant is. Met wat geduld is het mij ook weer in Lecce gelukt om de finale ronde onder par te spelen. Met een totaal score van +2 voor het toernooi eindigde ik in Italië op plaats 31.

Van 21 tot en met 23 juni heb ik gespeeld op het "Open de la Mirabelle d'Or 2019".

Het toernooi werd gespeeld in Metz, Frankrijk op Golf de La Grange aux Ormes. Op dit toernooi heb ik laten zien dat ik mee kan in de top. En op dit moment is la Mirabelle d'Or mijn meest succesvolle toernooi op de Alps Tour.

Drie rondes onder par. En in ronde 2 op hole 17 een hole in one scoren :)). Ik kan je zeggen dat geeft je een enorme boost. Mijn eerste hole in one in mijn prof carrière en mijn tweede op een groot toernooi. De hole in one had ik ook nodig want de cut lag op -2. En met 3 birdies en 3 bogeys op de kaart in ronde twee zou ik het net aan gaan halen. Het was dus een mooie opsteker en met een score van -2 voor de ronde en -4 voor het toernooi kon ik mij gaan klaarmaken voor de finale ronde.

Zoals ik al zei geeft zo'n hole in one een enorme boost. Mijn finale ronde ging dan ook vlekkeloos. Met een clean card en een mooie score van -5 eindig ik in Metz in de top 10 met een overall score van -9. Super blij met het resultaat en enorm trots op mijn prestatie. Dit smaakt naar meer.

Wederom wil ik iedereen bedanken voor alle support. Maar speciaal wil ik mijn vader, moeder, zus en vriendin bedanken voor hun liefde en support om mijn droom te kunnen najagen. Tevens wil ik mijn sponsors Swishfund, House of Nutrition, Srixon en Nike Golf bedanken. Mede dankzij jullie support kan ik deelnemen aan de Alps Tour Golf.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page