top of page

Een goeie week in Spanje

Afgelopen week heb ik een goed toernooi gespeeld op de Alps de Las Castillas.

Het toernooi werd gespeeld van 9 mei tot en met 11 mei op Golf Valdeluz in Guadalajara in Spanje.

Dag 1 van het toernooi liep als een trein. Voor het eerst in weken vielen mijn puts en ging ik voortvarend door de baan. Mijn geduld werd beloond en ik zette mijn persoonlijke record neer door een rondje -8 te lopen. Dit was een mooie start van een goeie week.

Het was een korte baan en het weer was goed. Dit was ook te merken aan alle lage scores die werden neergezet. Reden te meer om de focus te houden en een vervolg te geven aan mijn lage score in ronde 1.

Helaas was ronde twee voor mij wat minder. Ik heb wederom veel geduld moeten bewaren en wist ook ronde twee uiteindelijk onder par te eindigen. Een score van -2 voor de dag en -10 voor het toernooi is een goeie score.

Maar het was toch nog even billen knijpen. Want hoe bizar is het dat de cut aan het einde van ronde twee op -10 kwam te liggen? Dat had niemand voorspeld.

Daarnaast is het een uitzondering dat dat de cut zo laag lag. Oorzaak, alle spelers wisten gewoon een enorm lage score neer te zetten.

Ik was blij dat ik de cut had gehaald want -10 na twee rondes was zeker niet verkeerd.

De opdracht voor ronde drie was scoren en proberen zo hoog mogelijk in de ranking te eindigen. Helaas voor mij deden mijn concurrenten hetzelfde. Uiteindelijk heb ik met een score van -5 mijn eind score voor het toernooi op -15 weten te brengen. Goed voor plek T33.

Ik ben tevreden met het resultaat. Tuurlijk zijn er weer verbeterpunten om mee te nemen. Maar er ging dit keer ook veel goed. Ik was dan ook zeer content. Daarnaast was ik blij dat ik de afgelopen week werd vergezeld door mijn caddie Robbie Chisnall.

Ik wil iedereen weer bedanken voor alle support. Een speciale dank aan mijn ouders, zus en vriendin. En dank aan mijn sponsors Swishfund, House of Nutrition, Nike Golf, Srixon voor het mogelijk maken van mijn droom.

Ik hoop jullie allemaal weer te mogen begroeten bij mijn volgende toernooi in Oostenrijk.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page