top of page

MC op Katameya Dunes

Helaas voor mij eindigde mijn laatste toernooi in Egypte erg teleurstellend. Met een score van +2(74) in ronde één en een zelfde score van +2(74) in ronde twee miste ik de cut. Het putten zat wederom tegen. Hierdoor kwam ik niet tot een lage score en werd mijn geduld wederom erg op de proef gesteld.

Ik weet wat mij te doen staat en waar mijn focus op zal moeten liggen. Dit in aanloop naar het volgende toernooi wat zal worden gespeeld in Italië.

Verder heb ik in de afgelopen twee weken in Egypte veel geleerd. En zijn er ook veel positieve dingen die ik weer meeneem naar het volgende toernooi.

Ik zit goed in mijn vel en geniet van elk toernooi als prof golfer. Ik kan daarom niet vaak genoeg zeggen dat ik blij ben met de kans die ik nu heb gekregen om mijn droom na te jagen. De ups en downs horen daar ook bij en daar leer ik weer van.

Ik hoop jullie weer allemaal te mogen begroeten op het volgende toernooi in Italië.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page