top of page

Dreamland Pyramids Open 2019

Twee toernooien gespeeld en nog één toernooi te gaan in het 2e deel van de Winter Series van de Alps Tour Golf.

Van 25 maart tot 27 maart heb ik het Dreamland Pyramids Open gespeeld. De omstandigheden waren zwaar. Vooral op dag één was er heel veel wind. Het zand waaide om je oren en dat maakte het golfspelletje erg moeilijk. Maar iedereen had er last van dus aan je zelf om de cut te halen en zo hoog mogelijk in de ranglijst eindigen was dan ook het doel.

Ik speelde een steady toernooi en met twee rondes level par wist ik de cut op het Dreamland Pyramids Open te halen. Toch wilde ik meer en mijn geduld werd dan ook erg op de proef gesteld. Mijn spel van tee tot de green was gewoon goed. Het putten bleef helaas achter. Heb mijzelf veel kansen gegeven maar de puts vielen gewoon niet.

Het Dreamlands Open 2019 eindigde ik op een 35e plaats.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page