top of page

T20, Stage 1, Q-school

Top week in Italië op Bogogno Golf Club. Mijn eerste Q-school toernooi is een feit en wat voor één. Ik heb mijzelf gekwalificeerd voor stage 2.

Ik had er veel zin in. Maar was natuurlijk ook gespannen. En ik heb alleen maar durven dromen dat het goed zou uitpakken. Al het harde werk werd beloond. Ik heb alle 4 de rondes onder par weten te spelen. En met een totaal score van -8 voor het toernooi ben ik geëindigd op T20.

Ik wil iedereen bedanken voor alle support. En een speciale dank aan mijn vader die met mij mee is geweest naar Italië.

Highlights van mijn ronde :)

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page