top of page

Q-School

Zoals jullie misschien allemaal wel weten ga ik mijn droom achterna als Professional Golfer. Mijn voorbereidingen voor de Q-school van de European Tour zijn in volle gang.

Volgend week zal ik afreizen naar Italië. Van 25 september tot en met 28 september 2018 zal ik op Golfresort Bogogno meedoen aan de 1st stage. Ik heb er ontzettend veel zin in. De concurrentie zal groot zijn want iedereen wil uiteindelijk door naar de 2nd stage.

Alle informatie omtrent de Qualifying School van de European Tour is te vinden op de website van de European Tour. Klik op de volgende link om rechtstreeks naar Toernooi gegevens te gaan van de 1st stage in Bogogno.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page