top of page

Stroeve start, goede 2e ronde Nationaal Open 2018

Het Nationaal Open 2018 wordt gespeeld op GC De Hoge Kleij in Leusden. Op woensdag 5 september werd ronde 1 gespeeld. Door het slechte weer startte het toernooi 3 uur later. Ik zou om 8:20 starten maar dat werd uiteindelijk 11:20.

Over het algemeen kwam ik de ronde goed door. Ik heb zelfs mijn eerste Eagle als pro mogen noteren in ronde 1. Hoewel er meer in had gezeten eindigde ik met een score van +2 na 18 holes.

Vandaag 6 september liep het wat soepeler. Ik startte mijn 2e ronde vanaf hole 10 en kwam met -3 de eerste 9 holes door. Dit bood perspectief voor de 2e negen. Helaas zat het even niet mee, want met 2 birdies en 2 bogeys bleef ik op -3 na 17 holes. Maar ronde 2 heb ik uiteindelijk mooi kunnen afsluiten. Want met een Eagle op hole 18 ging ik met een ronde score van 67 het clubhuis in.

Met een score van -3 voor het toernooi heb ik een mooie uitgangspositie voor mijn 3e ronde. Ik zal er dan ook alles aan doen om wederom een lage score neer te zetten.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page