top of page

T29 op Lytham Trophy

Van 4 mei tot 6 mei 2018 heb ik meegedaan aan de Lytham Trophy. Fysiek was ik niet helemaal 100%. Ik kampte nog steeds met een lichte rug blessure die ik over heb gehouden vanuit Spanje.

Hoewel er meer in had gezeten was ik blij met het halen van de cut. Na de tweede ronde was ik terug in het clubhuis met een totaal van +7 over de eerste twee rondes.

Het bleef spannend want de cut lag op +5. Echter, doordat er niet zo goed gescoord werd schoof de cut langzaam omhoog. Het bleef dus spannend tot het einde en ik moest dan ook wachten tot de laatste speler binnen was om te zien of ik bij de top 40 en ties zat. Toen het verlossende woord kwam was ik blij dat ik nog twee rondes mocht aantreden. Met +7 de cut halen op een groot amateur toernooi komt niet vaak voor.

Op de finale dag 6 mei werden ronde 3 en 4 gespeeld. Mijn spel was constant maar dit was niet genoeg. Helaas bleven de birdies uit waardoor mijn scores boven par bleven.

Het toernooi heb ik afgesloten met een T29 positie. Overall score +14 over 4 rondes.

Ik wil Stan Kraai en Nordin van Tilburg mijn complimenten geven voor het behalen van een top 10 notering in dit sterk toernooi. Beide heren hebben wederom een geweldig toernooi gespeeld.

Ik kan terug kijken op een goede week ondanks mijn lichte blessure. Verder wil ik mijn vader bedanken voor het meereizen en de support. Ook wil ik iedereen weer bedanken voor alle support. Ik kijk uit naar mijn volgende toernooi welke ik zal spelen in Frankrijk.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page