top of page

MC @German Int. Amateur Championship

Uitgerust ben ik na een weekje vakantie afgereisd naar Hamburg waar ik het German Int. Amateur Championship heb gespeeld. Van 27 juli t/m 30 juli 2017 werd het goed georganiseerde toernooi gespeeld op de Hamburger Golf-Club.

Mijn spel was goed daar heeft het niet aan gelegen. Maar met een putter die niet meewerkt is het lastig scoren. Helaas heb ik de cut, die lag na 3 rondes, niet weten te halen. Desalnietemin heb ik verder een goed gevoel overgehouden aan het toernooi.

Ik ga mij dan ook weer vol goede moed richten op het volgende toernooi. En hopelijk werkt mijn putter dan weer mee.

Mijn score na 3 rondes +13 overall. R1 +4(75), R2 +5(76), R3 +4(75).

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page