top of page

T3 op NK Strokeplay heren

Na een wat mindere toernooi in Drenthe ging het beter afgelopen weekend op het NK Strokeplay heren. Het toernooi werd gespeeld op UGC de Pan en werd vanwege hevige regenval zelfs een ronde ingekort.

Na een goede 1e ronde stond ik in de top 10 en deed ik dus mee voor de prijzen.

Omdat de ronde op vrijdag werd afgelast moest op zaterdag 10 juni 36 holes worden gespeeld.

Ronde 2 ging goed en noteerde ik een aantal belangrijke birdies. Met een ronde van -4 ging ik met een totaal score van -5 de 3e en laatste ronde in. Het was ontzettend spannend want de top 10 zat dicht bij elkaar.

Ik speelde in de flight met Robin van Deutekom en Kiet van der Weele. Robin was mijn directe concurrent want ook Robin ging met een score van totaal -5 de laatste ronde in.

Voor de toeschouwers was het spannend om te volgen want in de laatste ronde hadden de meeste spelers, waaronder ik zelf, het lastig om de score bij elkaar te houden.

Helaas lukt het mij niet om mijn score laag te houden. Op hole 12 en 13 maakte ik dure fouten waardoor ik uit mijn ritme raakte en ik een stand van -7 weg gaf. Maar ook dat is golf. De leider van het toernooi Mike Toorop ging met een score van -7, de laatste ronde in. Helaas wist ook hij niet met de zege naar huis te gaan. Winnaar van het toernooi werd Berry Jole met een score van -7.

Ondanks dat er zeker meer in had gezeten ben ik zeker niet ontevreden met de uitslag. T3 en een overall score van -5 is zeker een goede prestatie. Iedereen wederom weer bedankt voor alle support.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page