top of page

Geen finale plaats

Op zaterdag 20 mei 2017 heb ik samen met mijn #Teamgoyer de kruisfinales bereikt in de landelijke NGF Competitie. Voor het eerst in de geschiedenis van mijn Club De Goyer speelden wij met de Heren 1 in de Hoofdklasse.

Als team hebben wij het goed gedaan. Wij hebben met zijn allen voor elke punt geknokt. Soms ging het makkelijk maar over het algemeen was het buffelen geblazen. Wij waren dan ook ontzettend blij dat we de kruisfinales hadden bereikt. En onze club De Goyer was trots. En is zeker weten nog steeds trots. Trots op wat wij hebben bereikt met het team.

Helaas zat het, op zaterdag 20 mei, er voor ons niet in. We hebben gevochten voor wat het waard was maar moesten helaas buigen voor de Hoge Kleij. Het was spannend tot de laatste single. De wedstrijd eindige voor ons in een verlies van 11-7.

Ik ben trots op ons team en onze aanvoerder Rody Haije die het team geweldig heeft geleid tot in de kruis finale. Ook onze coaches Adrian Morley en Jan Maarten Nijhoff ben ik dankbaar. Ik ben trots op de Goyer en al hun leden. Zoveel golfliefhebbers die met ons mee zijn geweest om ons team te zien spelen. Ik kan dan ook niet anders dan iedereen bedanken voor alle support. En in 2018 gaan wij het avontuur in de Hoofdklasse gewoon nog eens overdoen en dan hoop ik dat wij weer net zo'n geweldige prestatie kunnen neerzetten als dit jaar of misschien wel meer.

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page