top of page

Copa Sotogrande 2017

Van 29 maart tot 1 april heb ik meegedaan aan de Copa Sotogrande in Spanje.

Hoewel ik gehoopt had op meer zat het scoren niet mee. Ik sta de ballen goed te slaan in de baan daar ligt het zeker niet aan. De uitvoering is misschien niet altijd goed en dan schieten de kleine foutjes erin. Met gevolg dat ik te veel dubbels en onnodige triples op mijn kaart had staan. Uiteindelijk ben ik in Spanje geëindigd op T19.

Heel veel positieve dingen neem ik uit Spanje weer mee. En mijn focus ligt weer op de volgende wedstrijd die gaat komen. Ik voel mij goed maar dat komt nog niet helemaal tot uiting in mijn totaal spel. Maar we blijven positief en gaan er weer volle bak tegenaan.

Iedereen bedankt voor de support en tot het volgende toernooi.

Tags:

Volg mij op
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Basic Square
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page